Companie

Despre Companie

CARD ID PRINT SRL a fost infiintata in 2008. Avind un real succes inca de la inceput, in 2010 porneste productia de carduri, devenind astfel singurul producator de carduri din Romania.

Colaborarea cu distribuitori, agentii de publicitate si clienti finali a dus la o crestere rapida a productiei de carduri, atit pentru Romania cit si pentru Europa.

Cu o tehnologie combinata, HP Indigo si Ryobi UV, putem oferi la preturi mici, cantitati de la citeva sute pina la sute de mii de carduri.

Serviciile oferite includ productia de carduri dar si o gama variata de hirtie si carton, oferind astfel un pachet complet companiilor.

Scopul nostru principal este de a oferi cardul perfect în cel mai scurt timp posibil – oferind astfel cantitati până la 10.000 carduri în 48h.

Clientii noștri și succesul acestora sunt foarte importante pentru noi. Cea mai mare prioritate a companiei este atenția deosebita, profesionista, acordata fiecarui client în parte, ceea ce este un principiu de baza pe care este construita reputatia noastra.